gre数学题:算术试题及答案详解
gre数学题:算术试题及答案详解
考生如果觉得复习gre数学考试比较难不妨从这些题目练习开始,每篇都是按照分类给大家列举了一些典型题目,本篇主要是针对gre数学考试算术方面的典型题目及答案。
比较大小
A. If the quantity in column A is greater;
B. If the quantity in column B is greater;
C. If the two quantities are equal;
D. if the relationship cannot be determined from the information given.
题目:
1.How many positive whole numbers less than 81 are not equal squares of whole numbers?
A.9
B.70
C.71
D.72
E.73
答案:D
2. 23(784)
24(783)
答案:B
3.A printer numbered consecutively the pages of a book, beginning with 1 on the first page. In numbering the pages, he printed a total of 189 digits.
The number of pages in the book
100
答案:B
4. m,p, and x are positive integers and mp=x.
m
x
答案:D
The number of distinct positive factors of n
10
答案:B
6.Seven is equal to how many thirds of seven?
A.1/3
B.1
C.3
D.7
E.21
答案:C
7.How many positive integers less than 20 are equal to the sum of a positive multiple of 3 and a positive multiple of 4?
A.2
B.5
C.7
D.10
E.19
答案:D
8.5/2 percent of 1120
22*7
答案:C
9.The figure above consists of 25 squares. If the figure were folded along the dotted diagonal to forn a flat triangle, then 26 minus the number in the square that would coincide with the square containing 26 would be
A.13
B.14
C.15
D.16
E.17
答案:D
10.What is the remainder when 63 is divided by 8?
A.5
B.3
C.2
D.1
E.0
答案:E
相关资讯
- 2014-12-31 【GRE数学】 GRE考霸强力推荐数学复习技巧
- 2014-08-13 【GRE数学】 GRE数学三角形题解
- 2014-08-07 【GRE数学】 如何读懂GRE数学题目
- 2014-08-07 【GRE数学】 GRE数学错题集
- 2014-06-23 【GRE数学】 GRE Argument写作常用论证句式
- 2014-06-21 【GRE数学】 GRE数学方程专业术语
- 2015-01-29 【GRE真题】 2015年1月24日GRE考试写作真题
- 2015-01-23 【GRE阅读】 解析:如何提高GRE考试阅读速度
- 2015-01-21 【GRE词汇】 GRE词汇分类记:人物
- 2015-01-19 【GRE成绩查询】 2015年GRE考试成绩查询入口及查询流程详细讲解
- 2015-01-19 【GRE真题】 2015年1月18日GRE考试填空真题及答案解析
- 2015-01-19 【GRE真题】 2015年1月18日GRE考试数学真题及答案
